Gongmeditaties
 

Gongmeditaties

Wat kan ik verwachten van een Gongmeditatie? Wat moet ik doen?
Je hoeft simpelweg niets te doen. De klanken werken op je in, zelfs wanneer je in slaap zou vallen. Je hoeft niet te spreken of te bewegen. Je ligt of zit en kunt eenvoudig alles loslaten. Verder niets.

Vaak ervaren mensen een aangename geborgenheid en is men in een toestand tussen ruimte en tijd met de klanken versmolten. Ze voelen zich ontspannen alsof ze meer energie hebben als daarvoor, alsof hen kracht is toegestroomd. Veel mensen spreken ook over spirituele ervaringen.

Vaak zullen in de dagen daarna ook dingen veranderen; nieuwe ideeën ontstaan, meer rust en een andere lichaamswaarneming. Er doen zich creatieve oplossingen voor, een andere kijk op de zaken en de wereld, op de mensen en gebeurtenissen in je omgeving.

 

Gratis Gong-Meditaties 
(in groepsverband)

Studio KlankKleur biedt de mogelijkheid om eenmaal per seizoen, op een geplande zaterdag, een gratis Gongmeditatie bij te wonen.

Deze meditaties zijn op vrije inloop dus je hoeft je hier niet voor in te schrijven.  Verder hoef je ook geen matje of meditatiekussen mee te nemen.

De tijden van deze gratis Gongmeditaties op die dag zijn: 10.30 uur - 11.30 uur - 13.30 uur en 14.30 uur. Zie de Agenda voor de eerstvolgende Gong-Meditatie en geef je op.

 

Volle Maan-Gongmeditatie 
(maandelijks en in groepsverband)

De kracht van de maan inzetten met een meditatie in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen. Tijdens de volle maan is het toppunt van energie die we heel goed kunnen voelen of waar kunnen nemen. De kracht van de maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief.

Daarom is het belangrijk om de dagen rondom de volle maan je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Richt je aandacht op de doelen die je wilt halen, liefde en dankbaarheid en je persoonlijke kracht dan wordt precies die energie versterkt.

Samen een stil uur mediteren tijdens de maandelijkse Volle Maanstand. Op de zachte klanken van verschillende gongs en andere klankinstrumenten, en vanuit jouw persoonlijke vraag of thema neem je zittend of liggend deel aan deze meditatie.

Aanvang: 20.00 uur  (aanmelden is wenselijk)
Kosten: € 7,50 incl. thee.
Je hoeft geen matje of meditatiekussen mee te nemen.

Data 2019
21 maart
19 april
17 juni
16 juli
13 oktober
12 november
12 december

omhoog