Gongmeditaties
 

Gongmeditaties
Een unieke Groeps-Meditatie in Klank

Klank is, waar je uit gemaakt bent. Wanneer je op Klank mediteert, worden je ervaringen rijker, levendiger, mooier en muzikaler. Je beste zelf begint wakker te worden. Tijdens een Gong-meditatie maak je, eventueel met een thema, een persoonlijke klankreis. Gongbad-meditaties zijn een middel voor fysieke regeneratie, emotionele Balance en mentaal welzijn. De deelnemers hebben geen speciale kennis of vaardigheden nodig – de aanwezigheid is genoeg en de bereidheid om je gedachten voor een uur een prachtige reis te laten maken.
Na afloop is er thee met chocolade.

Vaak ervaren mensen een aangename geborgenheid en is men in een toestand tussen ruimte en tijd met de klanken versmolten. Ze voelen zich ontspannen alsof ze meer energie hebben als daarvoor, alsof hen kracht is toegestroomd.

Vaak zullen in de dagen daarna ook dingen veranderen; nieuwe ideeën ontstaan, meer rust en een andere lichaamswaarneming. Er doen zich creatieve oplossingen voor, een andere kijk op de zaken en de wereld, op de mensen en gebeurtenissen in je omgeving.

 

Volle Maan-Gongmeditatie 
(maandelijks en in groepsverband)

De kracht van de maan inzetten met een meditatie in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen. Tijdens de volle maan is het toppunt van energie die we heel goed kunnen voelen of waar kunnen nemen. De kracht van de maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief.

Daarom is het belangrijk om de dagen rondom de volle maan je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Richt je aandacht op de doelen die je wilt halen, liefde en dankbaarheid en je persoonlijke kracht dan wordt precies die energie versterkt.

Samen een stil uur mediteren tijdens de maandelijkse Volle Maanstand. Op de zachte klanken van verschillende gongs en andere klankinstrumenten, en vanuit jouw persoonlijke vraag of thema neem je zittend of liggend deel aan deze meditatie.

Aanvang: 20.00 uur  (aanmelden is wenselijk)
Kosten: € 10,00 incl. thee.
Je hoeft geen matje of meditatiekussen mee te nemen.
Tel: 06-20288640

 

Zie Agenda voor eerstvolgende data

omhoog